Dit is een live PROTOTYPE online sinds 28 juli 2021

 

Voor sommige klussen heeft u eenmalig gereedschap nodig. Bijvoorbeeld voor het maken of testen van een netwerkkabel.

Wij verkopen dit soort tangen en testers maar kunnen ons voorstellen dat u na eenmalig gebruik niets meer heeft aan dit gereedschap. En dat is natuurlijk zonde. Daarom mag u bij aanschaf van alle andere materialen dit gereedschap van ons lenen!

Hoe werkt het?

Als u een netwerkkabel koopt met de bijbehorende stekkertjes dan kunt u een tang en eventueel een netwerktester bij ons lenen. U betaalt in dit geval een borg ten hoogte van de aanschafwaarde van dit item en krijgt een leen-model mee. Als u binnen 14 dagen het gereedschap terugbrengt krijgt u uw borg terugbetaald. Er zijn géén verdere huurkosten aan verbonden, deze service is helemaal gratis.

Komt u niet binnen 14 dagen uw gereedschap terugbrengen dan ga ik er vanuit dat u deze dus wil houden. Terugbrengen is dan niet meer mogelijk.

Wat is er te leen?

  • Netwerktang – Om RJ45 stekkers te monteren aan een solid UTP/FTP kabel
  • Netwerktester – Om te testen of de stekkers aan weerszijden goed gemonteerd zijn en er geen kabelbreuk is.
  • CAT6 Netwerkkabel 35 meter – Om te controleren of een netwerkapparaat dat ‘onhandig’ gemonteerd is te testen zonder deze te hoeven demonteren.
  • VGA / DVI / HDMI Kabel – Om een monitor te testen op uw systeem
  • Stroommeter – Om het verbruik van uw apparatuur in een stopcontact te meten

Wanneer mag u dit lenen?

Het is een service naar onze klanten. Dat wil dus zeggen dat onze klanten dit helemaal gratis aangeboden krijgen, mits de onderdelen bij ons zijn aangeschaft. Koopt u online een rol kabel en wat connectoren dan kunt u niet bij ons gratis een tang lenen.

Als u iets bij ons koopt of heeft gekocht dat te maken heeft met de klus die u aan het uitvoeren bent kan dit dus.

Stel, u heeft 2 jaar geleden een accesspoint bij ons aangeschaft die buiten aan de gevel hangt en deze werkt niet meer naar behoren, dan mag u gerust netwerktesters en kabels lenen om eerst zelf te kijken wat er precies fout gaat, neem de bon even mee.

Nog een voordeel van de materialen bij ons aan te schaffen: Retourrecht van niet gebruikt materiaal!

Als u een netwerkkabel naar uw garage wil leggen maar niet zeker weet hoeveel meter u hiervoor nodig heeft dan kunt u bij ons een complete doos van 100 meter aanschaffen. U mag dan meteen zo’n handige tang lenen en kunt dus aan de slag. En wanneer u b.v. 40 meter overhoud kunt u deze binnen 14 dagen gewoon terugbrengen!

Voorwaarde is wel, dat het nog netjes opgerold in de doos zit, anders kunnen we er een andere klant niet meer mee helpen.

 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Skip to content